Тениски

Desc

9 Артикули

на стр
Виж като Решетка Списък
 1. 135,00 лв.
  Кокетна памучна блузка с буфан ръкав.Създадена е от два типа материя.Тялото е от памучно трико,а обемните ефектни ръкави от нееластичен памук.Изключително свежа и тренди,стои страхотно загащена в джинси или панталони с висока талия.
 2. 96,00 лв.
  Памучна тениска с богата щампа,пищно декорирана с кристали.Фирмата производител е с дългогодишни традиции и опит в производството на луксозни тъкани и фини плетива,което е своеобразна гаранция за безупречно качество.Тениската се предлага на черна и бяла основа.
 3. 96,00 лв.
  Супер тренди памучна тениска с къс ръкав и щампа на жаба,богато украсена с елементи и кристали.Тениската се предлага само в този вариант на цветово съчетание. В случая сме я съчетали с памучна жилетка с едра оризова плетка и памучен класически панталон с наклонен джоб, тип италиански.
 4. 110,00 лв.
  Тениска в бяло със щампа допълнително обогатена от кристали. Фирмата производител е с дългогодишна история и опит,което от своя страна гарантира за качеството на продуктите,материите,щампите и апликираните кристали. Тениската се предлага само на бяла основа и лесно би могала да се съчетае предвид цветовете,които съдържа.На снимката е съчетана с панталон Pietra ,класически панталон от фин памук с наклонен джоб ,тип италиански в цвят паприка.Перфектно комуникира с картинката на фланелката.
 5. 98,00 лв.
  Фланелка с декорации и мини понпони
 6. 92,00 лв.
  Фланелка с декорация Сваровски
Desc

9 Артикули

на стр
Виж като Решетка Списък
To Top