Жилетки

Desc

10 Артикули

на стр
Виж като Решетка Списък
 1. 211,00 лв.
  Жилетка от фино плетиво на базата на вискоза,предназнаена за летния сезон.Решена в типичен марине стил,съчетава цветовете бяло,синьо и червено.Подходяща е з акомбинации,както с ризи,така и с тишъртки и джинси.Жилетката е предназначена за дамите с форми и се предлага до размер XL.
 2. 174,00 лв.
  Тази модна линия плетива е реализирана с висококачествени памуци добити от най-добрите натурални фибри ,които придават на дрехата характеристики като обем и мекота при докосване.Следвайки правилно инструкциите за поддръжка са гарантирани издържливостта във времето и уникалният външен вид на жилетката. Комбинирахме я с тениска с щампа и памучен панталон с класическа кройка и наклонен джоб, тип италиански.Декорирахме с богат бял шал от вискоза със сребристо ламе.
 3. 135,00 лв.
  Ключова дума ПРЕЛЕСТ А може би е твърде меко казано за този моден сет създаден от туинсет в корал, изработен от фино плетиво на базата на вискоза и памук, съчеран с панталон, обувки и аксесоари в цвят праскова. Обърнете внимание на разкошният копринен шал на MOSCHINO, който нямаше как да пасне по-идеално на това комбо.
 4. 175,00 лв.
  Жилетка/блуза от фино плетиво на райе с акценти в червено
 5. 148,00 лв.
  Къса и вталена жилетка тип сако от фино плетиво
 6. 225,00 лв.
  Блуза-жилетка от фино плетиво, декорирана с разкошен дантелен панел
 7. 186,00 лв.
  Блуза-Жилетка от фино плетиво решена в морски десен и малки декоративни джобчета
 8. 184,00 лв.
  Жилетка с кройка тип „Шанел“ , вградено ламе и малки копченца с кристали Сваровски за акцент
 9. 169,00 лв.

  Къса жилетка с ламе

Desc

10 Артикули

на стр
Виж като Решетка Списък
To Top