Общи условия

на интернет магазин  https://bottegaf.com/

Моля, прочетете внимателно настоящите Общи условия, преди да използвате сайта.     

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които фирма „ФАЙН” ЕООД, ЕИК 160063305,  със седалище и адрес на управление: гр. Пловдив,  ул.”Войнишка Слава” №21, като собственик на сайта, предоставя услуги и продукти на потребителите си чрез интернет магазина: https://bottegaf.com/, наричан по – долу накраткоBottega F.”  

Bottega F.” е създаден като онлайн магазин и каталог за предоставяните продукти за покупка от крайни клиенти и в момента на своята регистрация или поръчка без направена регистрация, потребителят приема безусловно общите правила за използване на онлайн магазина.

Bottega F.” си запазва правото да извършва промени в общите условия за ползване на електронния магазин, без предварително известие, но тези промени ще бъдат внасяни в тази страница за пълна информация.

1.Регистрация

Разглеждането на сайта не изисква регистрация. Регистрацията е задължителна само за пазаруване чрез онлайн магазина и ползване на определени услуги и информация. Ползвателят е длъжен да попълни регистрационна форма, в която посочва коректни данни, необходими за доставка и кореспонденция като име, фамилия, телефонен номер, адрес и  имейл.

2.Съгласие

С отбелязване в поле „Съгласен съм с Общите условия” клиентът извършва воляизявление, с което декларира, че е запознат и приема, настоящите Общи условия.

3. Поръчка

За да направите поръчка не е нужно да се регистрирате, но е препоръчително, тъй като ще имате достъп до своите поръчки в сайта и ще можете да следите своята клиентска история и статус на поръчка. Дадената лична информация няма да бъде разпространявана никъде и никога по каквито и да било причини.

След като кликнете на избрания от Вас продукт, изберете желания размер. След като приключите с добавянето на избраните продукти, попълнете адресната форма и изпратете поръчката. При подаване на поръчка потребителя задължително посочва адрес, телефон и e-mail за потвърждение на извършената от него поръчка, за да може да бъде обработена и стартирана.

При непопълнени полетата за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация за адрес и кореспонденция, то фирмата няма да изпълни поръчката.

Ако поръчания продукт не е в наличност, клиентът ще бъде уведомен навременно.

Ще получите имейл относно статус на поръчката ви, което ще се счита за начало на сключване на  договор от разстояние между двете страни – „Bottega F.”  и потребителят, направил поръчката.

Bottega F.”   има право да уточнява по телефон или  имейл наличността на поръчаните стоки и сроковете на доставка, в момента на обработка на поръчката. Също така ще бъдат уточнявани адрес за доставка, данни за изискана фактура, второ или трето лице, което ще получи пратката или общо казано – всичко, което засяга интереса на клиента, за да получи коректно продуктите си.

Комуникацията по електронен път и по телефон са начините за сключване на  договори от разстояние договори, при което „Bottega F.” ще предоставя пълна информация за характеристиките на поръчания продукт, количество, цена, разходи за доставка и каквито и да било други подробности, относно получаването на стоката, начините за разплащане, набор от документи, които ще съпътстват продуктът и други.

Потребителите се задължават да не разпространяват данните си за достъп в сайта на други лица. Ако даден потребител разпространи своите лични данни – потребителско име и парола на трети лица, администраторите на  „Bottega F.”  не носят отговорност за нанесени материални или лични щети, нанесени от трети лица.

Bottega F.” си запазва правото да прекратява регистрация на потребител, да премахва или редактира съдържание, да отказва достъп или изпълнение на поръчки, ако прецени това за необходимо.

Bottega F.” не носи отговорност за направени грешки от ваша страна, като поръчвате продукт, който след това решавате, че не съответства на вашите желания.

В случай, че не сте сигурни какво искате да поръчате, можете да се свържете с нас на дадените телефони за контакт за консултация. Можете да прекратите подадената поръчка по телефона в рамките на деня, за да бъде преустановена. В противен случай вие се съгласявате да заплатите разходите по изпращането и връщането на стоката, след като не сте ни осведомили своевременно и ние сме я изпратили на посочения от вас адрес.

При разминавания на направена поръчка и изпратена стока ще се използва наличната документация, която сте получили по имейл и копие, което ще се пази от администраторите на „Bottega F.” , за да бъдат направени съответните сравнения относно подаването на поръчката и нейното изпълнение.

В случай, че грешката е допусната от  „Bottega F.”, поръчката ще бъде върната и заменена, като разходите за куриер ще бъдат поети от Фирмата, като компенсация за направената грешка.

В случай че грешката е допусната от клиента, то той ще поеме разходите по транспортирането на пратката по куриер.

 4. Условия и начин на плащане

Цените на продуктити на сайта на https://bottegaf.com са с включен ДДС – това са крайни цени за потребители. В цената на продуктите, НЕ е включена стойността на доставката. При всяка доставка плащате цената, която сме обявили в сайта за продукта и отделно стойността за доставка, определена от куриера, съгласно неговите тарифи за населено място и тегло на продукта.

Плащане с наложен платеж с пощенски паричен превод

"ПЛАЩАНЕ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ С ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД" могат да изберат ВСИЧКИ клиенти, желаещи ДОСТАВКА В РАМКИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.

При избор на "ПЛАЩАНЕ С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ С ПОЩЕНСКИ ПАРИЧЕН ПРЕВОД", клиентът следва да заплати стойността на избрания продукт на куриера, в момента на доставка.

Разписката за пощенски паричен превод, която издава куриерът, при получване на сумата от клиента, играе ролята на касов бон.  

Фактура се издава само ако клиента е поискал изрично издаването на такава в полето "Бележки към поръчката".

 5. Начин на доставка

КУРИЕРСКИТЕ РАЗХОДИ са за СМЕТКА НА КЛИЕНТА.

В случай, че желаете да получите поръчката с опция "преглед на пратката" или имате допълнителни изисквания, моля да отбележите информацията преди финализиране на поръчката ви, в поле: "бележки към поръчката".

При опция "ПРЕГЛЕД НА ПРАТКАТА" и ОТКАЗ на поръчаните продукти - КУРИЕРСКАТА УСЛУГА и в двете посоки е ЗА СМЕТКА НА КЛИЕНТА.

При доставка на стоката клиентът подписва приемо-предавателен протокол, удостоверяващ получаването на стоката и заплаща дължимата сума, за която се издава рзписка за пощенски паричен превод.

При доставка на адрес, потребителят се задължава да осигури достъп и лице за контакт, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.

Всички допълнителни разходи по доставката на куриерската фирма се поемат от клиента.

Поръчаните продукти ще бъдат опаковани и обезопасени, за да се осигури безпрепятствено доставката им. Трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката, когато получавате пратката. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, се обръщате към фирмата куриер, който трябва да Ви състави протокол за увредена пратка.

Срок на доставка в рамките на България

Приблизително 2-3 РАБОТНИ ДНИ от момента на постъпване на поръчката Ви в зависимост от натовареността ни с поръчки.

Доставки не се извършват в неделни дни и официалните празници. 

Bottega F.”  не носи отговорност за закъснение в доставката на поръчаните продукти, ако има отклонение в тези срокове, по независещи от него причини.

6. Луксозен ваучер на хартиен носител

Любим човек, на избрана от вас стойност, ще има възможност да направи своят избор от нашите продукти в рамките на една година от датата на закупуване на ваучера.

Изберете сума, която желате да подарите от тема: ваучери, попълнете празните полета и изберете начин на плащане – наложен платеж с пощенски паричен превод.

На посочен от вас адрес или до поискване (офис на еконт) ще получите стилен ваучер в луксозен плик със специален код.

Човекът, за когото е предназначен ваучера е необходимо да избере продукт от online платформата на  „Bottega F.”, да въведе полученият код в поле "ваучер" и да потвърди кода с бутон: "приложи", непосредствено преди финализиране на поръчката си.

В случай, че сумата на ваучера е по-малка от тази на избрания продукт, ние ще изпратим пратката с наложен платеж за остатъчната сума.

7.Отказ за получаване на стока

Потребителят може да откаже поръчани и доставени продукти в следните случаи:

  • - видимо несъответствие на доставения продукт с поръчания;
  • - възникнал дефект по време на транспортирането – тук се издава протокол от куриера за възникнал дефект при транспортирането;
  • - цената при доставка не отговаря на предварително договорената цена;

 8. Връщане на стока

При установяване на дефект, клиентът има право да върне закупения продукт, като предварително уведоми по телефона наш служител  и го изпрати обратно на адреса, от който е получен.  Клиентът трябва да получи потвърждение по телефон за уважаване на гаранцията, след което закупеният от него продукт ще бъде заменен.

Смяна на размера на даден продукт става за сметка на клиента. Стоката трябва да е в пълна окомплектовка, в оригиналната си опаковка, документация и в добър търговски вид.

Можете да се откажете от сключения договор от разстояние до  14 дни от получаване на пратката, съгласно условията от чл. 50, ал.1 от Закона за защита на потребителите, като се свържете с нас на телефон: + 359 878 984 787 и получите допълнителни инструкции от колегите ни.
  

Връщането на продукт в този случай става единствено и само след като се свържете с наш консултант на телефон + 359 878 984 787, където ще получите необходимите указания.

Продуктите трябва да бъдат окомплектовани, така както са ги получили и трябва да бъдат съпътствани с цялата документация, която е получена заедно с пратката.

Ако купувачът  заяви, че желае да замени или върне поръчаният от него продукт в  четиринадесет дневен срок, следва да уведоми Търговеца и да върне Продукта, както следва:

1. В неговата оригинална опаковка и кутия.

2. С оригиналните етикети, без индикации,че Продуктът е употребяван или повреден по някъкав начин.

3. Задължително приложен касов бон. Върнати пратки без касов бон няма да бъдат приети.

4. При замяна или връщане на стока цената на доставка в двете посоки се заплаща от клиента. 

Всяка пратка бива преглеждана и при установяване на липса на някои от изискванията пратката няма да бъде приета и сумата няма да бъде възстановена.

       9. Гаранция

Рекламация при явни дефекти се предявява в рамките на 24 ЧАСА след закупуването на стоката.

Рекламации на стоки, закупени от сайта се приемат и на адрес: гр. Пловдив,  ул.”4-ти Януари” №23, тел. за контакт :  +359 878 984 787, имейл: bottegafanny@gmail.com

Моля, следвайте СТРИКТНО ИНСТРУКЦИИТЕ ЗА ЕКСПЛОАТАЦИЯ на всяко облекло /намират се от вътрешната страна на дрехите/. За да гарантира „дълъг живот” на облеклата, които създава, екипът ни препоръчва ДЕЛИКАТНО ПРАНЕ, РЪЧЕН РЕЖИМ, както и СУХО ХИМИЧЕСКО ПОЧИСТВАНЕ.

 10. Права и ограничения за използване на сайта

Права при използване на сайта:

Потребителят сам отговаря за своята преценка относно точността на изложената информация, цените които са дадени на всеки продукт, пълнотата на публикуваните материали в сайта.

Администраторите/собствениците на онлайн магазин   „Bottega F.”,  си запазват правото да променят информацията в сайта, като важните промени, които засягат правата на потребителите, ще бъдат излагани в тази страница, за да бъдат информирани за това.

 11. Отговорности на потребителите

Използването на сайта е изцяло на ваша отговорност. „Bottega F.”  не носи отговорност при възникнали проблеми или щети, след използването на онлайн магазина:  https://bottegaf.com/

Bottega F.” носи отговорност само по българското законодателство.
Bottega F.” не носи отговорност за неизпълнени договори по зададени поръчки в случай, когато са възникнали фактори, които са извън контрола на фирмата. За подобни ситуации  „Bottega F.”,  се ангажира да информира своевременно своите клиенти за това с цел подобрение на извършените услуги.

Bottega F.” извършва доставка на всички пратки с куриерска компания  - лицензиран пощенски оператор, с които има сключени договори – „Еконт експрес” ЕООД и „Спиди”. За най-изгодна цена на куриерската услуга, препоръчваме доставка в офис на "Еконт" или „Спиди” (до поискване).Имате уникалния шанс да направите стилен подарък, като изберете луксозен ваучер на хартиен носител.

To Top